Bros schoonmaker en Glazenwasser

Bel ons: 0629904677
logopng
cropped-logopng.png
Since 2019

Ons bedrijf “Bros service” is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Amsterdam. We zijn begonnen met ons bedrijf 3 jaar geleden en we hebben sindsdien een goede reputatie opgebouwd. Onze hoog opgeleide en professionele medewerkers bieden kwalitatief hoogwaardige en efficiënte schoonmaakdiensten aan voor zowel particulieren als bedrijven.

Wij zijn er trots op dat we een breed scala aan schoonmaakdiensten aanbieden om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen. Of het nu gaat om reguliere schoonmaakdiensten, diepte schoonmaak, tapijtreiniging of glasbewassing, we kunnen het allemaal aan. Onze klanten waarderen onze vriendelijke en betrouwbare service en onze toewijding om hun behoeften altijd centraal te stellen.

Bij Bros service geloven we in het belang van duurzaamheid en zorgen we ervoor dat we milieuvriendelijke producten en methoden gebruiken bij onze schoonmaakactiviteiten. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te verminderen en tegelijkertijd onze klanten een gezonder en schoner leefmilieu te bieden.

Onze visie is om het leven van onze klanten gemakkelijker en comfortabeler te maken door een schone en ordelijke werkomgeving te bieden. We zijn gevestigd in Amsterdam en we streven ernaar om onze klanten altijd de beste schoonmaakdiensten aan te bieden zodat ze zicht kunnen concentreren op belangrijkere zaken.

Wat is belangrijk?

Ico 01 2.png

Hygiëne

Hygiëne is de belangrijkste prioriteit van een schoonmaakbedrijf. Het schoonmaken van de ruimte volgens professionele normen en het grondig reinigen van alle oppervlakken en voorwerpen in de omgeving moet worden gegarandeerd. Dit kan worden gedaan door middel van het gebruik van hoogwaardige schoonmaakmiddelen en apparatuur, zoals stofzuigers, dweilen, bezems, etc.

Ico 02 2.png

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid is uiterst belangrijk. Het is belangrijk om te luisteren naar de specifieke behoeften en wensen van elke klant, om ervoor te zorgen dat de schoonmaakdiensten aan hun eisen voldoen. Door de klanttevredenheid te maximaliseren, kunnen klanten herhaaldelijk terugkeren en een positieve reputatie voor de onderneming creëren.

Ico 03 2.png

Veiligheid

Veiligheid is essentieel voor een schoonmaakbedrijf. Werknemers moeten worden opgeleid en uitgerust met de juiste bescherming om mogelijke risico's te minimaliseren. Dit omvat regelmatige gezondheids- en veiligheidstrainingen, het naleven van de veiligheidsvoorschriften en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens het werken met chemicaliën of bij het werken op hoogten. Het minimaliseren van ongevallen kan veel tijd en geld besparen en zorgt voor een veilige werkomgeving voor alle betrokkenen.

Ons team

Tevreden klanten
0
Leden van het team
0
Jarenlange ervaringen
0